OM ELLA ROGNERock & Metal kunst

Maleriene jeg maler får navnet etter en rocke- eller metal låt. For å hedre musikerne. Musikken inspirerer oss på mange måter, den inspirerer meg til å male rocka motiv. 

Motivene har ulike inspirasjonskilder, det er forskjellig fra bilde til bilde. Det kan være inspirert av en setning i låten, tittelen, budskapet i låten, fargene på albumet, farger på klærne til artisten, antall band medlemmer, form eller farger fra albumet. Det er sammensatt. Unike kunstverk blir skapt etter utforsking, følelser for låta og fri fantasi. 

Pimp opp hjemmet ditt med rockekunst!


Ditt eget designet unike ROCKA maleri? Ta kontakt ved spørsmål om en skisse.


Til bedrifter

Trenger bedriften din hjelp til å forbedre den visuelle stilen? Nye portrettbilder? Video? Eller grafisk design? 

Jeg jobber med å oppgradere bedrifters design til noe nytt og friskt. Det gleder meg å se at bedrifter når nye visuelle høyder.

Jeg ser den visuelle utfordringen ikke bare fra en designers synsvinkel, men også fra et filmatisk og kunstnerisk perspektiv.


Hei jeg heter Ella, prisvinnende filmskaper som elsker å fotografere portretter og mennesker i miljø. Har utdannelse innenfor filmproduksjon, grafisk design og kunst. For noen år siden studerte jeg branding og retorikk på BI. Har tatt ulike fotokurs, det siste var beauty fotografering med Elle-fotografen Fred Jonny. 


Bakgrunn

Har 15 års erfaring som grafisk designer, 12 av årene jobbet jeg i et reklamebyrå i Oslo, hvor jeg jobbet med kunder som Torso Kunstartikler, DFDS, PAM Norge, Brødrene Dahl, Hafast, Norwegian Maritime Exporters (NME), Seatower blant mange fler.


Grafisk designer

Min spesialitet innenfor det grafiske feltet ligger i logo og profilutvikling, å bygge et brand sammen med kunden fra starten. Det første visuelle inntrykket av bedriften er kritisk, og jeg forstår viktigheten av å skape positive assosiasjoner til bedriften og utvikle gode, varige kundeforhold som er basert på oppriktighet og pålitelighet.


Fornøyde kunder

Jeg jobber også med: prosjektledelse, produsent/budsjetter, filmfotograf, stillbildefotograf, lydopptak, casting, lyssetting, klipp, lydeffekter og redigering i etterarbeidet. Etter mange år med kundeservice er det viktig for meg å behandle kunden bra og gjøre det jeg kan for at de skal føle seg ivaretatt og bli fornøyde. Tilbakemeldinger har vært at jeg er seriøs og hyggelig, leverer det jeg lover, er rask og detaljert.

Estetisk utførelse med et skarpt blikk som er opptatt av å levere gode resultater og gjennomførte produkter. Jeg er skaperen som kommer med nye og kreative løsninger "forut for sin tid" - "gjør gråstein til gull", får jeg ofte høre. 


Filmpris for beste kortfilm

Tre av manusene jeg har skrevet vant konkurranser og ble videre realisert til kortfilmer hvor jeg også har regi: Last night at Airbnb, Sult og Tindergame. Last Night at Airbnb vant prisen for "Norges beste kortfilm" under TNISSFF i 2019 og fikk offisiell visning under Los Angeles Film & Script Festival i Santa Monica i 2021. Sult ble vist på Cinematekets storsal Tancred under Oslo Fusion og ble nominert til "Beste kortfilm i 2018".


Tema i kunsten og filmene

Både i filmene og maleriene mine er det innhold av estetikk og menneskets indre mørke. Jeg fascineres både av det ytre vi ser: menneskene, dyrene og den vakre naturen. Den indre kampen vi bærer på. Jeg maler historier om menneskets reise, lengsel, drømmer, lidenskap og kjærlighet.

Filmene mine handler om mennesket alene og mennesket i et miljø. Jeg interesserer meg for hvordan mennesket oppfører seg i flokk, relasjoner vi har til hverandre. Sterke tema er viktig å ta opp i fiksjon. Det er derfor jeg lager film. Jeg skriver historier fra livet, mine opplevelser, andre sine opplevelser. Formidle menneskelige følelser og møter, på godt og vondt.

Manusene jeg har skrevet tar opp: ekstrem egoisme, menneskets skjulte agenda, hva sjalusi kan gjøre, narsissisme, avhengighet, overforbruk, impulsivitet, mobbing og vold. De som blir ødelagt av farlige relasjoner. 

Har du et viktig budskap? Ta gjerne kontakt. Jeg vil høre din historie.


FilmfestivalerI Haugesund under The Norwegian International Seagull Short Film Festival