Ella Rogne

Ella Rogne er en prisvinnende filmskaper. Hun har skrevet flere kortfilm manus, hun maler rock & metal kunst og hun har en dyp lidenskap for å fotografere portretter og rockeband. Ella sin utdannelse omfatter filmproduksjon, grafisk design og kunst, en sammensmelting av kreative disipliner. Hun har også fordypet seg i beauty-fotografering gjennom et spesialisert kurs ledet av selveste Elle-fotografen Fred Jonny.


ROCKEKUNSTNER

Ella sine malerier er inspirert av rock- og metal låter, hun hyller musikerne ved å navngi verkene etter ikoniske sanger. Kunstverkene hennes utforsker menneskets psykiske landskap og inviterer betrakteren til refleksjon over livets motsetninger. Inspirert av musikkens visuelle og lyriske elementer, balanserer hennes kunst mellom det estetisk vakre og tematiske dybder. Med en blanding av fiksjon og virkelighet, kan betrakteren se utover det ytre og finne mening i det skjulte, noe som gjør menneskets kompleksitet til et sentralt tema i hennes verk.

FILM

Western kortfilmen Hear Me Scream vant to priser under filmfestivalen i Tombstone 2024, «Best actress» Marlene Chauviere og «Best Gunfight». Den psykologiske thrilleren Last Night at Airbnb ble award vinner i kategorien «Norges beste kortfilm» under TNISSFF i Haugesund 2019. SULT ble vist på Cinematekets storsal Tancred under Oslo Fusion og ble nominert til Beste kortfilm i 2018.


Mot & sårbarhet – estetikk & smerte

Hjertet i Ella sine filmer ligger en utforskning av menneskelige forbindelser og de komplekse indre konfliktene som motiverer oss til å handle. Hun fletter inn universelle temaer som berører kjente følelser og livssituasjoner mange kan kjenne seg igjen i. Dette inkluderer kjærlighetens utfordringer, kampen mot urettferdighet, og ensomheten i det moderne samfunnet.

Gjennom sine filmer formidler Ella en forståelse og empati for menneskets sårbarhet. Samtidig utfordrer hun seerne ved å grave i de mørkere aspektene ved menneskets natur og de sosiale strukturene vi navigerer i. En balanse mellom å vise omsorg for individets erfaringer og en vilje til å utforske samfunnets mer utfordrende realiteter. Ella bruker film som et medium for å speile både det lyse og mørke i menneskelivet, noe som inviterer til refleksjon over egen tilværelse og de bredere samfunnsmessige forhold.


DESIGN

Siden 2007 har Ella jobbet som grafisk designer. Tidligere har Ella hatt gleden av å samarbeide med bedrifter som Torso Kunstartikler, DFDS, PAM Norge, Brødrene Dahl, Hywer, Hafast, Norwegian Maritime Exporters (NME) og Seatower med flere. Ella sin ekspertise innen design er spesielt rettet mot visuell identitet, og hun er dedikert til å bistå sine kunder med å skape sterke og veldefinerte merkevarer.

Ønsker du ditt eget unike maleri i rocka stil? 

Et maleri som reflekterer din personlige smak og lidenskap for rock/metal. 

Ta kontakt for å diskutere din visjon.