¬  ROCKEKUNSTNER    ¬  FILMSKAPER

¬  GRAFISK DESIGNER   ¬  FOTOGRAF


Velkommen til min kreative verden! 


Hei, jeg heter Ella, en prisvinnende filmskaper med en dyp lidenskap for å fotografere portretter og mennesker i varierte miljøer. Min utdanning omfatter filmproduksjon, grafisk design og kunst, en sammensmelting av kreative disipliner. Jeg har også fordypet meg i skjønnhetsfotografering gjennom et spesialisert kurs ledet av selveste Elle-fotografen Fred Jonny.


ROCKEKUNSTNER

En rockeinspirert kunstverden! Mine malerier er inspirert av de intense rytmene og hjerteslagene til rocke- og metal-låter. Jeg lar meg begeistre av fargene som pryder albumomslag, artistenes klesstil, antallet bandmedlemmer som utgjør en mektig enhet. I en blanding av utforsking, følelsesmessig forbindelse og fri fantasi blir kunstverkene skapt.


FILM

På filmfronten har jeg mottatt pris for beste kortfilm, og tre av mine manus har vunnet konkurranser og blitt realisert som kortfilmer som jeg også har hatt regien på. "Last Night at Airbnb" vant pris som "Norges beste kortfilm" under TNISSFF i 2019 og ble offisielt vist under Los Angeles Film & Script Festival i Santa Monica i 2021. "Sult" ble vist på Cinematekets storsal Tancred under Oslo Fusion og ble nominert til "Beste kortfilm i 2018".


Takk for at du tok deg tid til å utforske mitt kunstneriske univers. I Haugesund under The Norwegian International Seagull Short Film Festival

Ønsker du et eksklusivt og unikt maleri med en rocka stil? Et maleri som reflekterer din personlige smak og lidenskap for rock/metal. Ta gjerne kontakt for å diskutere dine ønsker.