Kortfilmer

HEAR ME SCREAM (Western, 2023)

Vant to priser «Best Actress» Marlene Pedersen Chauviere og «Best Gunfight» under filmfestivalen i Tombstone. Filmen er innspilt i Rock River Western Town, i Strömstad. Historien utforsker temaer om maktmisbruk, hevn og motstand mot undertrykkelse. Spilletid: 6 min.

SULT (Erotisk thriller, 2018)

Nominert til "Beste kortfilm" under Oslo Fusion Film Festival i 2018Filmen inneholder sterke scener, og er rettet mot et publikum som liker blod, horror, splatter og erotikk. Når eietrangen blir for sterk.

LAST NIGHT AT AIRBNB (Psyk thriller 2019)

Award winner "Norges beste kortfilm" under TNISSFF i Haugesund 2019. Last Night at Airbnb er en psykologisk thriller og handler om frykten som kan oppstå når vi leier husrom hos fremmede. 

TINDERGAME (Drama, 2017)

Tindergame er en samtidsfilm som handler om nettdating og hele tiden jakte på noe nytt. Kontinuerlig bekreftelse som blir til avhengighet, egoet styrer adferden. 

SMIL TIL SALGS (Drama, 2017)

Verdsetter dine venner deg for den du er, eller holder vennskapet fordi du spanderer? Rikdommens press og skyggeside. Idé av Marius Nygaard.

Musikkvideo

HEAR ME SCREAM

Hear Me Scream er en duett av Mikael Willy Wilhelmsson og Ella Alise Rogne. Gitar Rune Normann Lamøy. Bass: Robert Ottoson. Trommer: Johan Ludvig Rask. Produsert av Semming Haraldsen.

LOCOMOTIVE 

Award winner "Best Music Video" under Dreamz Catcher International Film Festival i India 2022, 8th season. Det er en ukritisk vekst og velstandsutvikling i samfunnet med stort overforbruk. Det haster med mer profitt, lokomotivet øker. Livet i havet dør av søppel og plast. Vi ignorerer og velger å være blinde i det lange løp. 

FORSAKEN 

Mikael Willy Wilhelmsson - Vokal, Gitar. Sindri - Backing Vocal. Kim Petersson - Strings. Innspilt, produsert og mikset av Semming Haraldsen.

ANOTHER YEAR

"Another Year" med Mikael Willy Wilhelmsson ble skrevet midt i pandemien, i frustrasjon over lockdowns og covid 19 -regler og forskrifter.

FREAK I AM 

"Freak I Am" av Mikael Willy Wilhelmsson er filmet i Rock River City.

BLOOD STILL MOVES

Motorfinger spiller grungy hard rock, inspirert av band som Tools, Deftones, Soundgarden, Stone Temple Pilots, Alice In Chains og Foo Fighters. Tar du elementer fra hver av de legendariske grungebandene og former de til noe nytt og moderne, får du lyden av Motorfinger.

THOUSAND WINGS 

Låten handler om store beslutninger i livet, alt du gjør etter det vil være nytt. En indre panikk vises ikke utenpå og det er en pågående kamp. Du kan alltids late som om du har alt under kontroll, at du har "tusen vinger".