The Sound Of Silence er solgt

03.12.2021

Det handler om rock´n`roll og det handler om mer enn det. I kunsten min er det smerte, sorg, lengsel, redsel, den sterke og sårbare kvinnen, blant mye mer. Det er en herlig følelse å vite at det er noen andre som har forstått min visjon.

«The Sound of Silence» / Simon & Garfunkel ble malt under pandemien. Maleriet symboliserer friheten vi drømmer om, det vises igjennom håret og fargen - lekenheten til livet, gassmasken tyder på at vi fortsatt er fanget en god stund til. 

Å levere fra meg The Sound of Silence er både fantastisk og trist samtidig. Jeg hadde bestemt meg for at jeg ville beholde originalen selv, jeg var så fornøyd med dette bildet. Jeg ble så glad av å se på det. Det er jo mitt favorittbilde som jeg malte for å ha på stua mi! Det passet perfekt der. Maleriet har nå kommet trygt frem til sitt nye hjem, hun har flyttet til vestlandet.

Takk for støtten, takk til alle dere som følger meg og mitt arbeid. Takk til alle dere som har kjøpt malerier av meg!


Solgte sitt første rockemaleri under livestreaming

Salget av rockemaleriene startet når kjæresten min Mikael Willy Wilhelmsson hadde livestreaming under pandemien hvor han sang og spilte rockecover låter på Facebook live. To av maleriene stod i bakgrunnen når han spilte og kjæresten nevnte under sendingen at maleriene var til salgs. Etter han var ferdig å spille, fikk hun en melding fra en interessert kjøper, som ville ha «Lady in Black» originalen. Han hadde ikke hørt låta før, men han falt for den farlige og mystiske kvinnen, som er budskapet i maleriet. Vår moderne femme fatale. Edvard Munch sin Madonna er jo også en femme fatale. Lady in Black kjøpte han uten å ha hørt låta før. Han hørte på låta og maleriet ble bare mer og mer magisk for han. Han bare elsket kunsten og låta, så han bestilte to bilder til. 

Ønsker sitt eget «skredder-malte» bilde

Jeg har blitt kontaktet av kunstinteresserte som ønsker sitt eget «skredder-malte»-maleri. Noen gir beskrivelse på hvilke motiv de vil ha, andre skriver hvilke rockelåt de vil ha, og hvilke motiv de har sett for seg. Og at de ønsker maleriet i "Best Of You»- stil. «Det er et utrolig stort kompliment! At de ønsker et maleri som har den samme stilen som det andre jeg har malt. De beskriver hvilke motiv de vil ha, detaljer de vil ha med, og resten er opp til kunstneren. 


Nisje

Jeg tror at de som faller for kunsten min er spesielt interesserte. Så å si alle som har kjøpt bildene mine har et rockehjerte, og slik skal det være. Det betyr at bildene kommer til det riktige hjemmet. Bildet flytter inn i den samme rockeånden som den hadde når det dro fra meg. Det er en smal nisje, men de jeg treffer, liker bildene virkelig. Det føles så fantastisk bra. 


Rock`n roll art, like a stage dive

Det føles helt fantastisk at noen verdsetter maleriene mine så høyt. At de har forstått min visjon og at de liker maleriene så godt. Slagordet til Kunst Rogne: Rock´n roll art, like a stage dive. Ta sats, som rockerne gjør, hopp ut i det og skaff deg et rocka kunstverk! 

Snart kommer denne panteren...
Snart kommer denne panteren...