Innspilling av Another Year

09.10.2021

Helt siden jeg var 17-år og kjøpte mitt førte DV-kamera, drømte jeg om å lage film hvor vennene mine var med. Jeg jobbet med film/videoutleie på bensinstasjon i Brattvåg og senere ble det Showtime i Ålesund.

Derfor er det ekstra stas å få med denne herlige gjengen på innspilling av «Another Year» - musikkvideoen til Mikael Willy Wilhelmsson!

Lotti Wood, Frøydis Nygaard Andersen, Eirik Flohr, Rudi Sætrum, Mattis Solbue Hjellnes og Jørgen Bravo Svendsby. Må si jeg er mektig imponert over skuespiller-prestasjonene! 

Bøler & Ulsrud t-banestasjon

Første del av musikkvideoen ble spilt inn på Bøler og Ulsrud t-banestasjon. Vi ventet til kvelden med å filme - for å få skygge på halve ansiktet.

Barcode

Del 2 ble spilt inn på Barcode med skuespillerne Lotti Wood og Jørgen Bravo Svendsby. 

Oppsal

Ella, Mattis, Eirik, Mikael & Rudi

Del 3 ble spilt inn på Oppsal med skuespillerne Eirik Flohr (gitarist i metal bandet Thornbound), Rudi Sætrum og Mattis Solbue Hjellnes (fra Podcasten: Dårlige Venner).

Fredriksten festning

Musikkvideo-innspillingen avsluttes på Fredriksten festning med skuespillerne Frøydis Nygaard Andersen og Ella Rogne.

HVA HANDLER MUSIKKVIDEOEN OM?

Musikken og teksten til "Another Year" ble skrevet midt i pandemien, i frustrasjon over lockdowns og covid 19 -regler og forskrifter. Hvor langt kan myndighetene dra det? Til vi alle må bruke gassmaske? 

Alle karakterene vi møter vi gjøre noe gøy. Gå på byen, brenne bøker, danse på festningen og være fri. Bilene kjører forbi og vi opplever at livet går forbi. Vi må vente på å få lov til å leve som normalt. Vanlige folk tar i et tak og vil leke politi. De som styrer skuta lager regler de selv ikke følger. 

Ella spiller "The Captain" - (filmet i Østmarka, Oppsal).

La oss alle håpe at vi ser en lettere fremtid framover!