PULS


Som 20-åring var jeg og min venninne på videosjappa i Ålesund å leide nok en film, den gang "American Pie". Vi lo så vi datt av stolen! Vi elsket den, fordi den beskriver ungdoms møte med seksualitet, deres nysgjerrighet og trang til å utforske. Hvor galt det kan gå?

Har du noengang møtt en femme fatale? Moralt tvetydig, sexy og mystisk, tilgjengelig og likevel - skjuler hun noe? Femme Fatale som arketypen "farlig kvinne" har vært i populærkulturens psyke helt siden kvinners langsomme vekst mot frigjøring begynte på 1800-tallet. Hun utgjorde en krise for maskulinitet og var derfor ønsket, men aldri stolt på. Vi...

Last night at Airbnb er offisiell vinner av prisen «Norges beste kortfilm 2019» under kortfilmfestivalen TNISSFF i Haugesund. Komiteen valgte ut filmen som fikk flest stemmer og det ble «Last Night at Airbnb»! Tusen hjertelig takk for prisen Cato Ekrene og for at dere har denne festivalen!

Kortfilmen SULT (fiksjon, erotisk horror) er så heldig å ha vært med på flere filmfestivaler. Takk til dere som har vist deres støtte i prosjektet og til dere som kom på visningen i Haugesund TNISSFF og under Oslo Fusion Filmfestival på Tancred/Cinemateket i 2018.

Svindel i den kreative bransje