PULS


Årets gjesteutstiller Maud Angelica Behn debuterer som kunstutstiller med sine malerier. Selv deltar jeg med dette PINK FLOYD maleriet, blant flere.

Låtskriverne Mikael Willy Wilhelmsson og Ella Alise Rogne er nå ute med deres første låt sammen "Hear Me Scream". Premiere på Spotify 28/07/22. Låta Hear Me Scream er Ella A. Rogne sin debut som låtskriver og utøver.

Musikkvideoen til metalbandet Infidus med låta «Locomotive» har blitt Honorable Mention under Europe Music Awards i Slovakia. Locomotive ble finalist i kategorien «Best Rock Video» både under Rome MFA og Euro Music Film Awards. Gratulerer til fantastiske mennesker som er involvert!

Ella Rogne stiller ut noen av sine ROCK `N ROLL maleri og kunst-trykk på følgende utstillinger i 2022: Karmøygeddon KickOff - Metal festival 23. april i Kopervik, Karmøy.

Det handler om rock´n`roll og det handler om mer enn det. I kunsten min er det smerte, sorg, lengsel, redsel, den sterke og sårbare kvinnen, blant mye mer. Det er en herlig følelse å vite at det er noen andre som har forstått min visjon.

Hvor lang tid tar portrett fotograferingen? Det bør settes av ca. 15 minutter per ansatt. Fotografering av inntil 12 ansatte fotograferes på en halv dag. Fotograferingen skjer i bedriftens lokale, i studio eller utendørs.

Helt siden jeg var 17-år og kjøpte mitt førte DV-kamera, drømte jeg om å lage film hvor vennene mine var med. Jeg jobbet med film/videoutleie på bensinstasjon i Brattvåg og senere ble det Showtime i Ålesund.

Jeg er så stolt og glad over å stille ut kunsten min hos Galleri2b! Galleriet gir så mange fantastiske kunstere en sjanse til å vise frem kunsten sin på ulike vegger rundt omkring i Oslo. Et genialt konsept!

Los Angeles Short Film & Script Festival har offisielt valgt ut Last night at Airbnb til visning på teaterskjermene i Santa Monica, 14.-15.august 2021. En stor grattis til cast & crew for en formidabel innsats! Uten denne fantastiske gjengen hadde dette ikke vært mulig. Jeg er stolt av å ha jobbet sammen med et team av så talentfulle mennesker.

Kan en enkel brosjyre følge med i samme prisen? På Facebook gruppen Grafisk design Norge og Gründerklubben legges det stadig ut forespørsler fra enkeltpersoner eller bedrifter som ønsker design «billig», eller gratis og de skal ha høy kvalitet. Jeg så for meg en pris på 750,- for en logo. Dette hører grafisk designere ganske ofte. Designeren skal...

Mikael Willy Wilhelmsson sin musikkvideo med låta FREAK I AM er plukket ut til Lift Off Session i februar 2021. Lift Off Session er en månedlig konkurranse for filmskapere, dette er en plattform for nye stemmer i bransjen.

Årets viktigste auksjon! Kunst mot kreft auksjonen i samarbeid med Kreftforeningen starter i mars 2021. Hanne og Andrea Drivenes postet et innlegg på Facebook om auksjonen «Kunst mot kreft». Nå har kunstnere fra hele landet donert kunst til søstrenes prosjekt. De har mistet begge foreldrene sine til kreften.

Svindel i den kreative bransje