Award winner i kategorien `beste musikkvideo` under DCIFF 

10.12.2021

Låta "Another Year" av Mikael Willy Wilhelmsson ble Award winner i kategorien 'Beste musikkvideo' under Dreamz Catcher International Film Festival i India.

Utrolig gøy! Gratulerer alle sammen som har vært med, dere imponerte ikke bare meg!

Mikael Willy Wilhelmsson, Lotti Wood, Rudi Sætrum, Eirik Flohr, Mattis Solbue Hjellnes, Frøydis Nygaard Andersen, Jørgen Bravo Svendsby.

Se musikkvideoen her:

Vimeo

Dreamz Catcher International Film Festival (DCIFF) er en verdensomspennende scene for assosiasjon, fremvisning, nyskapelse, nye ideer, nye talenter. 

DCIFF gir og bygger en konstant utviklende dynamisk organisasjon av uavhengige filmskapere over hele verden. "Vi støtter filmskapere til å utvikle profesjonen sin i dette dypt kreative feltet ved å vise verkene deres på en verdensomspennende plattform". 

Dreamz Catcher International Film Festival er en høy film-feiring, med en solid aksentuering på å finne og styrke nye frie evner, støtte visjonære filmer og forene alle komponentene i filmproduksjon og fortelling, som inkluderer fiksjon, bevegelse, TV-arrangement og innhold.

"Vi står på en bred mastermind av klassifiseringer fra drama til dokumentar. Festivalen vår søker etter solide historiebaserte bidrag og har fascinasjon for å støtte uavhengige filmskapere. Det essensielle målet for DCIFF er å fremme og støtte oppmerksomhet, verdsettelse og forståelse av filmen i alle slag. Vår kommando er å introdusere de mest ekstraordinære filmene laget i alle aspekter av verden. Filmer og aktiviteter velges ut fra kvalitet og kreativitet. Vi setter pris på vår store vilje til filmer fra hele verden".


Les om festivalen:

dreamzcatcheriff